Naša obitelj slavi crkvenu godinu

Ova jedinstvena knjiga prati tijek crkvene godine te na razumljiv način opisuje blagdane, liturgijske pojmove, vjerničke običaje i još puno toga. Upućena je obitelji kao temeljnoj vjerničkoj zajednici.

. . .

Nakladnik Inmedia d.o.o. iz Zagreba (za nakladnika Petar Kuran) u suradnji sa župom sv. Marka Križevčanina (župnik Marijan Franjčić) u Zagrebu izdali su jubilarne 2000. godine knjigu / priručnik za djecu i njihove roditelje pod nazivom NAŠA OBITELJ SLAVI CRKVENU GODINU.

Knjiga osim tekstova sadrži i crteže koje djeca mogu bojati i nadopunjavati. S obzirom na specifičnost medija na kojem ovdje objavljujemo ovu knjigu crteži se pod linkom u pdf formatu mogu ispisivati na papir i tako će djeca opet moći doći na svoje.

Odobrenjem Nakladnika objavljujemo ovu jedinstvenu knjigu i na web stranici župe Rođenja Isusova na Kajzerici u Zagrebu.

 . . .

Djeca uvijek postavljaju pitanja. Postavljenim pitanjima ona mogu iznenaditi svoje roditelje, a katkad i katehete. Ova knjiga odgovara na njihovo: zašto? odakle? kako? - i to na vrlo pristupačan način.

Djeca su crtala za djecu i na 53 slikovne stranice sva dječja znatiželja, za dane crkvene godine, bit će zadovoljena. Roditelji pak na lijevim stranicama knjige mogu pročitati smisao, povijest i značenje blagdana crkvene godine, obavještavajući se kako bi mogli odgovoriti na pitanja svoje djece.

Praktični prijedlozi za zajedničko djelovanje i pothvate cijele obitelji, i vjeronaučnih skupina, upotpunjuju ovu knjigu.

. . . 

Kontakt

ŽUPA ROĐENJA ISUSOVA

Kajzerica

Ulica IX. Podbrežje 35

10020 Zagreb

info@zupa-kajzerica.com

Telefon  +385 1 655 02 93

 

Upravitelj župe

vlč. Krunoslav Kolar

 

ŽIRO-RAČUN

Zagrebačka banka d.d.

IBAN: HR9623600001101628709

 

ŽUPNI URED

ureduje utorkom, četvrtkom i petkom

od 17:00 do 18:00

Aktualno uredovno vrijeme župnog ureda možete saznati iz tjednih župnih obavijesti.

 

SVETE MISE NEDJELJOM

Jutarnja misa u 9:00

Župna misa u 11:00

Večernja misa u 18:30

 

 

Lokacija